Lia's Miniaturen

Akuna Matata


  

De herenkamer is het domein van Sir Geoffrey. Hier stalt hij zijn jachttrofeeŽn uit, zoals de olifantenpoot die als parapluiebak dienst doet. Hij mag graag een waterpijp roken en boven het echt werkende cilinderbureau hangt een wereldkaart. Boven zijn bed hangen een Massaikraag en enkele maskers. Verschillende Inca voorwerpen hebben een plekje aan de muur gevonden. Natuurlijk ontbreken de tijgervellen ook niet. De driedelige lamp is gemaakt van , kapjes en rietjes. De zelfgehaakte sprei heeft een ingehaakt leeuwmotief.

Sir Geoffrey Wildwater is mijn eerste fimopopje gemaakt volgens het boek van James Carrington, een man die fantastische karakterpoppen maakt. Het cilinderbureau en de dagobertstoel zijn juweeltjes van mijn vader. Let op het antieke fotootje in een manchetknoop op het bureau, en daarnaast een echt schedeltje (uit een braakbal). Het rood/groene weerhuisje was een van de vele ruilobjecten.

Zoals overal in het huis ontbreken de gordijnen nog, en er liggen nog wat schedels en andere jachttrofeeŽn in de opslag. 

Terug naar akunamatata


Vragen, opmerkingen of tips? stuur een berichtje naar: Lia v.d. Spek