Heksenwinkel

De heksen zijn wat frivoler dan de tovenaars en gaan meer voor de mooie potjes en flesjes. Hun uiterlijk is heel belangrijk voor ze en hippe voertuigen verkiezen ze boven een standaard bezem. Sommige heksen hebben daarom op een beurs een luxe bezem uitgezocht waarmee ze het luchtruim onveilig maken.


Dit is Ambrosia die van mooie kleding en comfort houdt. Daarom heeft zij gekozen voor een overdekte bezem. Heel handig is ook het bakje achterop waar zij haar tas in kan vervoeren.


Gotica is meer het wilde type. Met haar supersnelle bezem scheurt ze door de lucht.


Eucalypta is al een oude heks. Zij heeft gekozen voor een dubbele bezem. Dat is op haar leeftijd ook wel zo veilig. Haar vriendin Griselda vliegt nog ouderwets op een standaardbezem.


Morgana runt de heksenwinkel. Zij is een echt modepopje. Haar baby heeft ze aan haar moeder Ursula toevertrouwd. Haar hulpje in de winkel is Sugerlee die ooit door een ongelukje haar hand is kwijt geraakt. Maar met haar haak weet ze zich prima te redden.


Morgana heeft een speciale hoedenlijn met bijpassende tassen ontworpen. Haar modebewuste klanten komen dan ook graag bij haar shoppen.


De winkel staat vol met stijlvolle luxe potten, vazen en eieren.


In de toonbank staan heerlijke taarten. Op de toonbank een partij luxe flesjes.


Nog wat bling bling uit de winkel.


De kapstok, het speelhoekje voor de baby alles staat vol mooie spulletjes.


In de etalage staan kandelaars en windlichten.


Vragen, opmerkingen of tips?

Stuur een berichtje naar: Lia v.d. Spek